pertandingan

Pertandingan NCAAF Televisyen Sabtu

Minnesota / Wisconsin

Minnesota Golden Gophers dan Wisconsin Badgers bertanding di Big 10  download mega888 for ios pada Sabtu ini. Wisconsin telah menyelinap ke 25 teratas dengan permulaan 5-1 musim ini dan catatan Big 10 2-1 dengan satu-satunya kekalahan datang di Michigan. Minnesota belum mencatat kemenangan Big 10 ketika mereka 0-3. The Gophers bermain Michigan dengan permainan 14 mata, yang jauh lebih baik daripada yang dapat dilakukan Minnesota menentang Wolverines, dan mereka hampir mengalahkan Nittany Lions minggu lalu. Walau bagaimanapun, saya suka serangan Badgers yang diketuai oleh PJ Hill Jr. The Gophers telah menyerah terlalu jauh berbanding larian pada 164.3 per permainan. Saya suka Wisconsin di rumah ini pada 10-14 sehingga meletakkan 8.5 jika anda mengatasi pertandingan ini.

Iowa / Indiana

The Iowa Hawkeyes melancarkan Purdue Boilermakers Sabtu lalu dalam permainan pulang Iowa. Mereka akan menuju ke Bloomington untuk menghadapi Hoosiers pada hari Sabtu ini. Iowa akhirnya memulakan permainannya minggu lalu dengan cepat sejauh 286 ela musim. Anehnya, permainan tergesa-gesa terbaik Iowa musim ini ketika ketua Big 10 tahun lalu, Albert Young, diketepikan dengan lutut yang tegang. Pertahanan Indiana menyerah sejauh 172 ela per permainan dan mereka tidak akan memiliki kemewahan untuk mencuba larian Iowa atau jika tidak, Drew Tate akan menyalakan mereka di udara. Ramping kecil saya berada di Hawks -19.5. Iowa mengambil ini dengan sekurang-kurangnya tiga gol.

Negeri Iowa / Texas

The Cyclones akan mengalami musibah menghadapi Oklahoma di Norman dengan Sooners mengalami kekalahan teruk untuk menyaingi Texas. Kesalahan Iowa State mempunyai kemampuan untuk meletakkan beberapa poin di atas papan kerana Meyer adalah quarterback yang baik dan Todd Blythe adalah penerima kedudukan tertinggi. Namun, saya mempersoalkan panggilan Cyclones bermain dan kesalahan itu tidak dapat memainkan permainan yang lengkap. Oklahoma mempunyai kemunduran elit negara dan Iowa State tidak baik dalam jangka masa sehingga menyerah 145,3 ela setiap permainan. Dengan faktor emosional ayah Adrian Peterson yang melihatnya bermain permainan kuliah pertamanya dan dengan cepatnya Sooners, saya cenderung untuk meletakkan poin.

Missouri / Texas A&M

Permulaan Missouri 6-0 telah menjadikan Harimau di kedudukan kebangsaan mengejutkan media nasional. Tidak akan mudah bagi mereka untuk mencapai kedudukan 7-0 ketika mereka pergi ke The Lonestar State untuk menghadapi Aggies. Texas A&M adalah 5-1 tahun ini dengan satu-satunya kekalahan berbanding Texas Tech dua minggu lalu. The Aggies sangat terbiasa bermain di rumah kerana mereka hanya mempunyai 1 permainan di jalan musim ini. Saya tidak pasti sama ada itu kelebihan padang atau tidak tetapi A&M rata-rata 203.3 meter tergesa-gesa setiap permainan. Pertahanan Missouri memberikan hanya 72.7 ela per permainan di tanah dan hanya 255 ela. Yang ini akan turun ke pasukan mana yang memenangkan pertempuran parit. Adakah Texas A&M dapat mengatasi lawan lain atau Missouri akan menjadi kekuatan yang menghentikan serangan darat Aggies. Jimmy Boyd mempunyai Sabtu ‘ pertandingan ABC yang besar dilindungi. Jangan menyentuh pertunjukan Big 12 ini tanpa melihat siapa yang bermain pertama Jimmy Boyd.

Mississippi / Alabama

Pemberontak menuju ke Alabama untuk menghadapi Crimson Tide dalam pertandingan SEC di CBS. The Tide masuk sebagai pilihan 15 mata menentang 2-4 Pemberontak. Kami tahu menuju musim ini untuk tidak mengharapkan banyak dari Ole Miss, tetapi dengan persembahan yang mantap minggu lalu dalam kemenangan ke atas Vanderbilt dan dengan hanya kalah 9-14 dari kedudukan ke-10 Georgia, Pemberontak melebihi jangkaan. Kekurangan serangan yang lewat telah benar-benar menyakitkan pasukan yang digunakan Eli Manning untuk menayangkannya. Pemberontak rata-rata hanya 117.7 ela setiap permainan yang telah diterjemahkan menjadi pelanggaran yang sangat dapat diramalkan. Alabama juga menghadapi masalah memasukkan bola ke zon akhir, kerana Tide hanya mencetak empat gol lebih banyak daripada pemberontak, tetapi pertahanan Alabama sangat kuat. Adakah usaha pertahanan yang kuat dari Pasang Pasang cukup untuk menutupi poin yang satu ini.

Negeri Ohio / Michigan State

Kedudukan nombor satu Buckeyes melakukan perjalanan ke Lansing untuk menghadapi Michigan State Spartans dalam pertempuran Big 10 pada hari Sabtu. The Buckeyes masuk dalam satu ini dengan kemenangan paling lama di negara ini dengan 13 kemenangan berturut-turut. Mereka memulakan rentak musim lalu dengan kemenangan belakang Spartans. Selepas kemenangan kukuh ke atas Hawkeyes di Iowa City dalam perlawanan Sabtu malam, Buckeyes bercuti minggu lalu menentang Bowling Green. Michigan State tidak mempunyai percutian seperti yang dikendalikan oleh persidangan dan saingan Michigan dalam negeri. Walaupun Michigan State memainkan permainan yang sempurna minggu ini di rumah, saya fikir mereka masih kalah dengan dua gol. Saya tahu Ohio State mempunyai sasaran besar di belakangnya dan pasukan sedang bersaing untuk Buckeyes, tetapi saya benar-benar percaya bahawa Ohio State adalah kepala dan bahu di atas yang lain musim ini. Walaupun di jalan raya, permainan di Buckeyes ini tidak begitu kuat. Tetapi Buckeyes masih menjadi kurus kecil saya.

UCLA / Oregon

UCLA dan nombor 18 Oregon kedua-duanya memasuki pertandingan Sabtu 2-1 dalam permainan Pac 10. Oregon menunjukkan prestasi yang buruk minggu lalu berbanding Cal di mana Bears menghancurkan Duck. UCLA sebaliknya memperoleh kemenangan 27-7 ke atas Arizona. Sekiranya Duck bermain seperti yang mereka lakukan minggu lalu dengan mengambil 8.5 mata yang UCLA peroleh adalah satu panggilan yang mudah, dan di situlah saya bersandar pada yang satu ini. Pertahanan pelit UCLA menyerah hanya 50 ela per permainan dan hanya 171.6 melalui udara. Kita semua tahu bahawa Oregon mempunyai kesalahan berkuasa tinggi rata-rata hampir 200 ela per permainan di darat dan 273.2 melalui udara, tetapi UCLA melihat peluang untuk melonjak Duck dalam permainan persidangan dan Bruins akan membiarkan semuanya keluar di lapangan di yang ini. Sekiranya anda bermain pertandingan ini, saya cadangkan mengambil mata.

Baylor / Texas

Baylor tidak terkalahkan dalam permainan Big 12. Adakah saya tergagap? Itu semua akan berakhir dengan Longhorns pada hari Sabtu ini, tetapi bolehkah Bears menyimpan yang satu ini dalam jumlah? Jimmy Boyd akan membawa anda menjadi pemenang pai mudah dalam pertandingan Big 12. Pertahanan Texas tidak banyak menyerah, tetapi Baylor menyiarkannya dan melihat apa yang berlaku falsafah menjadikan Bears sukar untuk dipersiapkan dan memberi banyak tekanan pada pertahanan lawan. Adakah kita akan melihat kekalahan 62-7 oleh Longhorns atau adakah Bears menutup permainan? Ambil sudut kemenangan Jimmy Boyd di bank ini.

Florida / Auburn

Puncak Florida Gators yang menduduki tempat ke-2 dengan gelaran Auburn peringkat ke-11 dalam pertandingan SEC berprofil tinggi. Pembuat buku telah menjadikan Gators 2.5 mata kegemaran di jalan raya, tetapi kelebihan saya ialah Auburn merosakkan musim Florida yang tidak terkalahkan Sabtu ini. Kami tahu Gators mempunyai potensi ofensif yang hebat dan mereka terus menerus melakukannya, tetapi tidak ada yang dapat meramalkan pertahanan yang kuat. Namun, Auburn nampaknya memiliki pertahanan untuk disaingi dan Harimau sangat bagus terhadap hantaran yang menyerah lebih dari 150 ela setiap permainan. Saya suka Auburn Tigers di rumah.

Arizona State / USC

USC adalah sempurna 5-0 musim ini dan 3-0 dalam Pac 10 untuk memperluas rentak kemenangan Pac 10 kepada 26 perlawanan berturut-turut. Namun, anda dapat merasakan minggu lalu, dengan kemenangan 26-20 ke atas Washington, bahawa seseorang hampir mempunyai nombor USC. The Sun Devils 0-2 dalam permainan persidangan dikalahkan oleh Cal dan Oregon dalam beberapa minggu berturut-turut. Arizona State semakin sibuk untuk bermain Trojan. Mereka mendahului Matt Leinart, Reggie Bush dan syarikat 21-3 musim lalu sebelum tewas 38-28. USC tidak mempunyai kekuatan yang tinggi pada musim ini dan saya akan cenderung mengambil Sun Devils +18.5 dalam yang ini.

Michigan / Penn State

Setelah musim yang kurang bersemangat menurut piawaian Michigan, Wolverines telah bertindak balas dengan memulakan 6-0 dan nampaknya kita menuju ke pertandingan Michigan / Ohio State yang tidak terkalahkan untuk memutuskan kejuaraan Big 10. Tetapi kami tidak dapat meremehkan kemampuan Joe Pa untuk menyiapkan pasukannya dan saya fikir kelebihan padang di rumah untuk Nittany Lions akan menjadi kunci dalam pasukan ini. Penn State mesti menjalankan bola sepak dengan baik untuk menjadi berkesan dan saya tidak dapat melihat Lions menjalankannya dengan cukup baik melawan barisan pertahanan Michigan yang unggul dengan menyerah hanya 40.3 meter tergesa-gesa setiap permainan. The Wolverines dapat terdedah melalui udara, tetapi saya tidak fikir pemain pertahanan Anthony Morelli bersedia mengalahkan pasukan yang berkaliber Michigan. Saya meletakkan perkara di Wolverines.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *