Poker

Poker Dalam Talian

Semasa bermain poker dalam talian, banyak pemain mungkin lebih berpengalaman dan menggunakan istilah poker yang tidak anda kenal, jadi jika anda ingin bermain poker dalam talian, anda harus membiasakan diri dengan beberapa istilah yang digunakan dalam poker.

Satu istilah yang digunakan dalam poker Texas Hold’em dalam talian adalah kegagalan918kiss . Anda diberi dua kad dan jika anda memutuskan untuk bertaruh, anda akan dapat melihat tiga kad komuniti pertama yang diletakkan oleh peniaga di atas meja. Inilah yang dikenali sebagai flop. Sekiranya anda memutuskan untuk tidak bertaruh setelah melihat dua kad anda, itu adalah lipatan.

Istilah lain yang sering digunakan dalam poker dalam talian adalah all-in. Apabila pemain tetap bertahan, mereka akan masuk semua, itu bermaksud mereka memasukkan semua kerepek mereka ke dalam panci. Ini mungkin banyak kerepek, atau jika ia bertumpuk pendek (iaitu, tidak ada banyak kerepek yang tersisa), hanya beberapa.

Semasa bermain poker dalam talian, anda mungkin mengalami apa yang dikenali sebagai rentak buruk. Ini adalah tangan bertuah yang mengalahkan anda. Sekiranya anda mempunyai Aces poket dan seseorang mempunyai satu Jack di tangan mereka, tetapi mendapat dua Jack dalam kad komuniti untuk mengalahkan anda, itu adalah rentak buruk.

Sekiranya anda bermain poker dalam talian dan anda diberi Ace dan King, itulah yang dikenali sebagai Big Slick. Dua ace sering disebut sebagai American Airlines atau peluru. Tangan Broadway lurus dan tinggi ace (Ace, King, Queen, Jack, and Ten). Dua raja dipanggil koboi dan sepasang kembar disebut sebagai itik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *